keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, ja päitsi lähenee

Pitkästä aikaa päivitystä tilanteeseen. Päitsiin aikaa enää reilut pari kuukautta ja asioita ollaan saatu hoidettua eteenpäin jo sitä silmälläpitäen. Suurinpana aikaansaannoksena voidaan kai sanoa tässä viimeisimmän blogitekstin jälkeen tapahtuneesta se että nimi on lähtöluettelossa eli järveä ollaan nyt siis konkreettisesti sen puolesta lähdössä kiertämään. 

Tässä päivitystauon aikana treenit salin ja juoksujen puolesta ovat edenneet samaan malliin kuin aikasemminkin mutta viime viikonloppuna tuli pieni ongelma noihin juoksutreeneihin jatkoa ajatellen kun ilmeisesti pottuvarvas otti ajossa osumaa ja nyt todennäköisesti murtunut.. Mutta ei anneta sen lannistaa vaan korvataan airobiset treenit kuntopyörällä.

Myös pyörää on tullut remontoitua ja moottori saikin sisuksiinsa uutta mäntää ja laakeria. Myös muovit meni uusiksi ja nyt on ainakin suurinpiirtein yhtenevä värimaailma koko pyörässä edelliseen sekasotkuun verraten. 


Myös tukijoita on tullut erinäisissä muodoissa lisää ja esim. kypärävalo lainassa siihen asti kun päitsi taputeltu, tuli siinäkin säästettyä budjetista muutama sata euroa.

Negatiivisena asiana voitaneen sanoa valmistautumisesta se että ajoa on tullut auttamatta liian vähän. Suurimpana syynä tähän tietysti on se että mopo oli telakalla remontin ajan, mutta kelit on ollut vähintäänkin mielenkiintoisia kun välillä tulee lunta ja seuraavana päivänä vesikeli josta johtuen reittejä on ollut sulki yms.

Epävirallisesti kisakausi käynnistettiin jo viime vkl Race Pros Enduro Challengen merkeissä jossa tuloksena hyvinkin maltillinen 9.sija harrasteluokassa. Huomattavasti kovempaakin olisi päässyt jos olisi ollut faijapussit mutta toinen on hävinnyt johonkin.. Sormet olivat siis aivan jäässä kun jollain foxin superhengittävillä kesähanskoilla olin liikenteessä ja kierrosten välissä aina niin pitkä tauko että lämpö ehti karata jo kivasti.. Tulikin siis aikakierroksilla myös ajon aikana lämmitettyä sormia pakoputkessa yms. ja tämähän nyt ei välttämättä ole se nopein tapa edetä.. :D

Kisa oli siis lauantaina mutta sunnuntaina mentiin myös treenaamaan mutta sepä ei taas mennyt nappiin ollenkaan, tuli heti alkuun huomattua tosiaan että varvas ottanut osumaa ja ei ollut tämänkään johdosta hirvittävän hyviä ajofiiliksiä mutta ajoa ei sitten saatu alle kuin noin 40min. kun huomasin että takajousi on poikki.. Ja ennen tätä oli myös vaihdepolkimesta mennyt jousi joten sekin oli jo jesarilla viritetty.. 

Uuuden jousen sain onneksi jo kotimatkalla ja sitten vielä iskarit irti illalla ja maanantaina toimitin kepit Holmille simmitettäväksi ja huollettavaksi. Tänään keskiviikkona kepit taas jo pyörässä alla ja tavoite olisi huomenna päästä kokeilemaan miltä tuntuu. Tuntemuksista lisää varmaankin seuraavassa tekstissä.

Virallinen kisakausi olisi tarkoitus aloittaa viimeistään Numibiasta mutta harkinnassa on aloittaa jo Karkkilasta, aika näyttää..

Päätetään tämä teksti tälläkertaa tähän ja jatketaan harjoituksia.



Menossa mukana: Arctic Piling, Intermarine, Peltolan metalli,                                     Never Sober Crew

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti