maanantai 14. marraskuuta 2016

Ensimetrit lumella

Noniin viimekerran jälkeen tapahtunutta. Tarkoitushan oli viime tekstin jälkeen käydä silloin seuraavana päivänä eli lauantain ottamassa ensimetrit piikkipyörillä mutta KTM ei ollut yhteistyöhaluinen eikä lähtenyt käyntiin.. no motonetistä uutta tulppaa ja niinpä sunnuntaina päästiinkiin jo ajamaan. Reitit kuitenkin täälläpäin kelien takia vielä aikapitkälti kiinni mutta vihreää valoa näytettiin sille että tillolaan voi kuitenkin mennä ajamaan(RCK jäsenille). Yllättäen ruuhkaa ei reitille muodostunut ja yksin sai päästellä menemään. Maa tuntui olevan kuitenkin ainakin jonkinverran jäässä ja pinnalla vain pieni lumikerros joten pystyi vielä hienosti tapeilta vetämään ja spoorisaappaat sai vielä odottaa vuoroaan autossa. Ajoa kertyi n.30min ennenkuin joku oksa meni ketjuohjurin väliin ja mopo jäi sitten siihen, ja oli muuten ihan kirjaimellisesti kauimmaisin nurkka reitillä minne pystyi jäädä.. Päivän tapahtumat voi tsekata youtube kanavaltani päitsiprojektin 2. osasta. ---> OSA. 2

Tillolasta

Seuraavalla viikolla salit ja juoksut jatkuikin samaan malliin eli edelleen se 20km juoksua + salit. Lauantaina päästiinkin jo sitten taas ajamaan ja nyt oltiin Kymoken reitillä. Ajofiilistä hiukan latisti temppuileva kytkin joka on ongelma ollut jo useasti tässä viimeaikoina.. Mutta nyt oli ensimmäistä kertaa spoorisaappaat jalassa ja pääsi jo hiukan talviajamisen makuun kun enemmän oltiin perse penkissä kuin että olisi tapeilta vedetty, ja kyllä sitä jo talven ensimmäiset kitkaspraytkin penkkiin suihkutettiin. Hiukan vaikeaa oli kyllä ajaminen juurikin kytkimen ja iskareittein kesäsäätöjen takia mutta hyvillä mielin silti jatketaan eteenpäin.

Nyt tuleekin sitten hiukan ehkä taukoa ajamiseen kun olisi tarkoitus tehdä koneremonttia kun tunteja on mopoon kertynyt jo +260 ja nykyisellä männälläkin jo 140h.. Ja huomenna tulee ilmeisesti vettäkin ja näyttäisi vesisateet jatkuvan senverran kauan että ei taida noista lumista enään kohta olevan varmasti mitään jäljellä..

Päitsi projektista myös OSA. 3

Jatketaan harjoituksia ja ensi kertaan.

Menossa edelleen mukana arcticpiling.fi ja intermarine.fi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti